Lappi App
21.4.2022

Saa­na­tun­tu­ri

Kil­pis­jär­vi
Lappi App

Kilpisjärvi

Saanan juuren vesistö, Kilpisjärvi, antaa kalastajille saaliiksi harjuksia ja kantaa melojia puhtailla vesillään. Järven jäällä pidetään legendaariset Vain Kaksi Kalaa -pilkkikisat kevätauringon paisteessa toukokuisin.

Jäät järvestä lähtevät kesäkuun puolessa välissä ja ensilumi sataa syys-lokakuussa.

Kilpisjärvestä laskee kalaisa Könkämäeno Muoniojoen kautta Torniojokeen. Tundrealla majoitamme monia kalastajia, jotka tulevat unelmiensa lomalle Kilpisjärven sekä Muoniojoen apajille!


Saanatunturi

Suomen kansallismaisemista jylhin, 1029 metriin kohoava Saana tunturi, saamelaisten pyhä uhritulien polttopaikka, on huiputettava jos Kilpisjärvelle tulee.

Reitti Saanan huipulle lähtee Kilpijärven luontokeskuksen pihasta. Alussa reitti on katettu soralla jatkuen tunturikoivikossa, lopussa odottaa graniittiportaat huipulle saakka. Luonnonsuojelun takia huiputtamista suositellaan merkittyä reittiä pitkin.


Tundrea on täyden palvelun lomakeskus Kilpisjärven rannalla, mahtavan Saanan juurella.
Ainutlaatuiset: Kilpisjärvi Suomessa – Tundrea Kilpisjärvellä.
Tundrealla koet ihmisen pienuuden mukavuuksista tinkimättä.


Majoitus Kilpisjärvi

Huoneistot, mökit ja caravan Tsahkalin maalla

Toisella puolella virtailee Tsahkaljoki kivikkoineen ja putouksineen, toisella Tsahkalpuro. Yhtä leppoisasti sujuu lomasi Tundreassa.

Meiltä saat kaikkina vuodenaikoina huolettoman tukikohdan Kilpisjärven-reissuillesi. Mökkien ja majoituksen takkapuut ja loppusiivous sisältyvät hintaan. Aito Lapin henki ei sulje pois ylellisyyttäkään. Ravintolastamme löytyy kahvio ja a’la carte listalta paikallisia herkkuja.


Nähdään Tundreassa

- Palvelemme sinua ympäri vuoden

Odotamme viestiäsi Saanan juurella. Tule sinäkin tänne, tee varauskysely, kysy lisätietoja tai anna palautetta.

Otahan meihin yhteyttä, ole hyvä!

Tundrea

Käsivarrentie 14188

99490 KILPISJÄRVI

Klikkaa ja soita +358400396684

» info(at)tundrea.fi

https://tundrea.com/

Lappi App
Jaa tämä artikkeli
Lappi App

Lappi App

Tervetuloa Lappi App TV-Digilehti-Uutiskirje sivuille. Lappi ApP Teemoina :Asuminen ja vapaa-aika sekä yrittäjyys.  

Lappi App lappiapp.fi on Koko­nais­val­tai­nen IT-toi­mis­to Kaut­tam­me saat myös ko­ti­si­vut, verk­ko­kaup­pa rat­kai­sut, kas­sa­jär­jes­tel­män, va­ras­ton­hal­lin­ta­jär­jes­te­män, logo, sekä graa­fi­sen il­meen suun­ni­te­lun mai­nok­si­neen aina yri­tys­ten vi­su­aa­li­sen il­meen luo­mi­seen.  

Teem­me myös laa­jo­ja­kin yri­tys­ten si­säi­seen käyt­töön to­teu­tet­tu­ja Int­ra­net rat­kai­su­ja sekä kat­ta­via B2B Ext­ra­net rat­kai­su­ja. Kaut­tam­me saat myös täy­den mai­nos­toi­mis­to­ta­son pal­ve­lut sekä Face­book ja Google AdWords mai­nos­kam­pan­jat.  

Lappi App 

Kainuu Group 

Media- ja uutisyhtiö 

Mar­kus Mä­ke­lä 

+358 406311231

 toimisto@kainuugroup.fi