Background
23.11.2021

Py­hä­tun­turi

Pyhä Igloos
1637656905479_Lappi%20App-Pyh%C3%A4tunturi%20(2).png-me

Ilahduta kumppania, perheenjäsentä, tai ystävää antamalla lahjaksi unohtumaton hotelliloma arktisen taivaan alla. Lisätietoa lahjakortti vaihtoehdoista löydät verkkosivuiltamme.


Talviaktiviteetit Pyhällä

Talvella Pyhällä voit mm. lähteä, koira- tai poro- tai moot­to­ri­kelk­ka­sa­fa­ril­le, ratsastaa lännenhevosilla, hiihtää, lasketella, laskea pulkalla tai potkutella potkurilla, kalliokiipeillä, kävellä lumikengillä, pilkkiä ja sukeltaa myös itse hyiseen avantoon. Rinnekone tai telamaasturi voi kuljettaa sinut puolestaan Pyhätunturin huipulle ravintolaan, jossa on mahdollista nauttia revontuli-illallinen.


Pyhä Igloos

Iglumme tarjoavat sinulle ainutkertaisen elämyksen revontulten ja suomalaisen luonnon sylissä.

Luontokokemus huokuu sisään lasikatoista, revontulten tanssia, Lapin kesän yötöntä yötä tai Lapin ruskan ihmettä voit  ihailla moottoroidusta sängystä kietoutuen laadukkaisiin vuodevaatteisiin. Ennen unia  voit kylpeä saunassamme ja nauttia ul­koil­ma­po­real­taas­tam­me – olipa ulkona hyytävä pakkanen tai kesäinen yötön yö.


Tule kokemaan aito luminen talvi ja sen kaikki mahdollisuudet Pyhätunturille.

Vastaanotto avoinna

klo 12.00 - 17.00

Pyhä Igloos

Kerontie 3

98530 Pyhätunturi

Puhelin

Klikkaa ja soita +358400448160

Sähköposti

info@pyhaigloos.fi

www

https://pyhaigloos.fi/fi/

Lappi App
Lappi App

Lappi App

Tervetuloa Lappi App TV-Digilehti-Uutiskirje sivuille. Lappi ApP Teemoina :Asuminen ja vapaa-aika sekä yrittäjyys.  

Lappi App lappiapp.fi on Koko­nais­val­tai­nen IT-toi­mis­to Kaut­tam­me saat myös ko­ti­si­vut, verk­ko­kaup­pa rat­kai­sut, kas­sa­jär­jes­tel­män, va­ras­ton­hal­lin­ta­jär­jes­te­män, logo, sekä graa­fi­sen il­meen suun­ni­te­lun mai­nok­si­neen aina yri­tys­ten vi­su­aa­li­sen il­meen luo­mi­seen.  

Teem­me myös laa­jo­ja­kin yri­tys­ten si­säi­seen käyt­töön to­teu­tet­tu­ja Int­ra­net rat­kai­su­ja sekä kat­ta­via B2B Ext­ra­net rat­kai­su­ja. Kaut­tam­me saat myös täy­den mai­nos­toi­mis­to­ta­son pal­ve­lut sekä Face­book ja Google AdWords mai­nos­kam­pan­jat.  

Lappi App 

Kainuu Group 

Media- ja uutisyhtiö 

Mar­kus Mä­ke­lä 

+358 406311231

 toimisto@kainuugroup.fi