Lappi App

Kalastusretki jäämeren rannalle

Kilpissafarit on vuonna 1995 perustettu kilpisjärveläinen oh­jel­ma­pal­ve­lu­yri­tys. Kilpissafarien mukana kuljet turvallisesti.

KODIKASTA MAJOITUSTA HOTELLI KORPIKARTANOSSA

Hotel Korpikartano

Meneskartanontie 71,

FI-99870 Inari, LAPLAND, FINLAND
Klikkaa ja soita
+358407774339

korpikartano@korpikartano.fi

Klikkaa sivuille

korpikartano.fi/fi/

Lappi App

LEM­MEN­JOEN KAN­SAL­LIS­PUIS­TO & RAVADAS-PUTOUS

Kuljetus Njur­gu­lah­teen, Lem­men­joel­le. Pääset naut­ti­maan jo­ki­ve­ne­ris­tei­lys­tä Lem­men­joel­la aina Ravadas-pu­touk­sel­le asti, matkaa kertyy noin 17 km. Pu­touk­sel­la pääset näkemään ja naut­ti­maan niiden kuohusta sekä Lem­men­joen kan­sal­lis­puis­ton kauniista ym­pä­röi­väs­tä mai­se­mas­ta. Kuljetus Njur­gu­lah­des­ta takaisin.

Hotel Kor­pi­kar­ta­no

Klikkaa ja soita +358407774339

Lappi App

MELOEN JA SOUDELLEN ME­NES­JÄR­VEL­LÄ

Menesjärvi on mukavan pieni järvi nautiskeluun kanootilla ja kajakilla tai jopa perinteisellä soutuveneellä. Majoituksen yhteydessä kanootit ja kajakit sekä soutuveneet ovat vieraiden vapaassa käytössä kesäkuun alkupuolelta syyskuun alkuun säiden mukaan.
Hotel Korpikartano

Klikkaa ja soita +358407774339
 

Lappi App

INARIN KIR­KON­KY­LÄ, SIIDA & INA­RI­JÄR­VEN RISTEILY

Kuljetus Inarin kirkonkylään. Omatoiminen vierailu Siidaan. Siidan – Saamelaismuseo ja Luontokeskuksen näyttelyissä pääset näkemään, kuinka luonto ja ihminen ovat sopeutuneet pohjoisen äärimmäisiin olosuhteisiin. Tutustut vaihtuviin vuodenaikoihin, alueen historiaan ja saa­me­lais­kult­tuu­riin mahtavien valokuvien, videoiden, dioramojen, äänimaiseman ja alkuperäisten käsitöiden avulla.

Hotel Korpikartano

Klikkaa ja soita +358407774339


Mat­kakaup­pa

Kilpissafarit on vuonna 1995 perustettu kilpisjärveläinen oh­jel­ma­pal­ve­lu­yri­tys.

Kilpissafarien mukana kuljet turvallisesti.

info@kilpissafarit.fi

Klikkaa ja soita +358405455123

Lappi App

Ka­las­tus­ret­ki jäämeren rannalle

Kalastusretki suuntautuu Jäämeren rantaan noin 60 kilometrin päähän Kilpisjärveltä. Tavallisimmat saaliskalat ovat turska ja sei. Retki sopii hyvin koko perheelle, sillä kalastuspaikan tuntumassa on ranta, jossa voi keräillä uniikkeja kiviä ja simpukankuoria. Kalastuksen lomassa paistetaan nuotiolla makkaraa.

Kilpissafarit

Klikkaa ja soita +358405455123

Lappi App

Jää­me­rel­le mi­ni­bus­sil­la

Kilpisjärveltä Jäämerelle Skibotnin kylään on 50 kilometriä. Matkalla laskeudutaan 500 metrin korkeudelta vuononrantaan. Kilpisjärvi sijaitsee lähes puuttomalla tunturivyöhykkeellä, mutta Vuonon rannoilla on sankka havumetsä ja vuonon vastarannalla kohoavat Lyngenin alpit jäätikköineen. Jäämeren rannalla nautimme retkiväät nuotion äärellä. Mukaan kannattaa varata uimapuku ja pyyhe, sillä retkellä on tilaisuus pulahtaa Jäämereen!

Kilpissafarit

Klikkaa ja soita +358405455123

Lappi App

Hal­ti­tun­tu­rin huiputus

Haltitunturi on huippuelämys myös kesällä. Kilpisjärveltä Haltin voi valloittaa Norjan kautta päivässä. Haltin pohjoispuolelle Guolasjärven tunturiylängölle Kilpisjärveltä on ajomatkaa noin 130 km. Jo kolmen tunnin automatka Kilpisjärveltä on elämys: alkumatka vuonotietä Birtavarreen, mistä alkaa jyrkkä ja mutkainen nousu tunturiin. Matkan varrelle jää kyliä, hylättyjä kuparikaivoksia ja tunturiylänköä, jolla lampaat ja porot laiduntavat.

Kilpissafarit

Klikkaa ja soita +358405455123

Mat­kakaup­pa

Tundrea on täyden palvelun lomakeskus Kilpisjärven rannalla, mahtavan Saanan juurella.
Ainutlaatuiset: Kilpisjärvi Suomessa – Tundrea Kilpisjärvellä.
Tundrealla koet ihmisen pienuuden mukavuuksista tinkimättä.

Nähdään Tundreassa

- Palvelemme sinua ympäri vuoden

Tundrea on ainoa ajanmukainen, täyden palvelun lomakeskus Kilpisjärvellä. Palvelemme ympäri vuoden suuriakin ryhmiä. Tundrean kautta saat myös kaikki Kilpisjärven ohjelmapalvelut.

Yhteystiedot

Lähetä postiaTai soita

Tundrea

Käsivarrentie 14188

99490 KILPISJÄRVI

Klikkaa ja soita +358400396684


Lappi App

Aurora Yurt

Luksus telttailua Tsahkal joen varrella!
Dome teltassa on parivuode, vedetön wc-istuin, kahvipöytä ja kaksi pehmustettua tuolia. Huom. kohteessa ei ole juoksevaa vettä.
Alueellamme on huoltorakennus josta löytyy suihku, sauna, keittiö sekä pyykinpesukone. Huoltorakennuksen suihkut ja pyykinpesukone toimii 1 euron kolikoilla.
Kilpisjärven rannalla on myös lisähintaan vuokrattavissa oleva rantasauna, jossa ulkoporeamme. Kysy tämän saatavuudesta respastamme.

Klikkaa ja soita +358400396684

Lappi App

Saana mökki

Kattavasti varustettuja mökkejä isollekin porukalle. Saunan löylyjen jälkeen on mukava vilvoitella terassilla, josta on hyvät maisemat Saanalle ja Kilpisjärven rantaan.
Mökissä on neljä makuuhuonetta, vuodepaikat 8 henkilölle.

Klikkaa ja soita +358400396684

Lappi App

Kak­si­ker­rok­si­nen iglo

Kaksikerroksinen iglo ; Wau-House on ainutlaatuinen Suomessa. Kohteesta avautuu upeat maisemat tuntureille ja järvelle. Luksus kohteessa on moottorisänky, joten maisemia voi ihailla sängyllä makaillenkin. Hintaan sisältyy pedatut pedit, wi-fi ja loppusiivous.

Klikkaa ja soita +358400396684